Hallo,
Wat leuk dat u zich aanmeldt voor  de Masterclass Ontwerpen van de Smart City. Vul hier uw gegevens in.

Kijk voor meer info op http://future-city.nl/ontwerpmasterclass/

Start
 
Voornaam *

 
Tussenvoegsel

 
Achternaam *

 
Vrouw / Man *


 
Organisatie *

 
Functie *

 
Straatnaam / Postbus *

 
Huisnummer *

 
Postcode *

 
Woonplaats *

 
Telefoonnummer *

 
Mobiele telefoonnummer *

 
Ik meld me aan voor de Masterclass Ontwerpen van de Smart City *

Als u antwoord C geeft, kunt u via https://www.bnsp.nl/lidmaatschap/ lid worden van de BNSP. Doet u dit niet, dan betaalt u € 1.100,-.

 
Ik meld me ook aan voor de volgende excursie(s)

Elke excursie (inclusief lunch) kost 100 euro voor BNSP-leden en 110 euro voor niet-BNSP-leden.

 
Ik ga akkoord met de onderstaande procedure en voorwaarden *

1) Aanmelding voor deze Masterclass vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier, waarna u uiterlijk 2 weken voor de Masterclass per e-mail een bevestiging ontvangt. Wij behouden ons het recht voor aanmeldingen niet in behandeling te nemen, hierover ontvangt de aanvrager bericht.
2) Bij minder dan 12 deelnemers wordt de Masterclass enkele maanden verschoven. Deelnemers hebben dan het recht hun inschrijving te annuleren.
3) Ook houden we ons het recht voor de Masterclass niet door te laten gaan. Uiteraard krijgt u dan uw inschrijfgeld retour.
4) Tot 4 weken voor de Masterclass kunnen deelnemers kosteloos annuleren. Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang, wordt 25% van de som aan u doorbelast. Bij annulering tussen 2 weken en 7 dagen voor aanvang wordt 50% van het inschrijfgeld doorbelast. Bij annulering binnen 7 dagen voor de Masterclass of in geval van no-show, wordt de gehele som aan de ingeschreven deelnemer/organisatie doorbelast. In geval van annulering is er wel de mogelijkheid om een plaatsvervanger te sturen. Afmeldingen of naamswijzigingen doorgeven kan uitsluitend via e-mail naar jan-willem@future-city.nl en is pas geldig als deze door ons is bevestigd. 
5) Tijdens het event worden foto’s en filmopnames gemaakt die we gebruiken voor communciatiedoeleinden.
6) Deelname is op eigen risico.

 
De Future City Foundation is van plan in de toekomst meer evenementen te organiseren over stedebouw en internet / smart city. Mogen we u daarvan op de hoogte houden? *

     
 
Vragen of opmerkingen

Beste {{answer_vqKl8TeTBRtf}},
Dank voor je aanmelding voor de Masterclass. We nemen half maart contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Wesselink - j.wesselink@elba-rec.nl

{{answer_vqKl8TeTBRtf}}, help ons bij het vinden van nog meer deelnemers voor deze summerschool en deel het in je netwerk:
Ga naar de site
Beste {{answer_vqKl8TeTBRtf}},
Dank voor je aanmelding voor de Masterclass. We nemen half maart contact met je op. Meld je nu aan als lid van de BNSP via https://www.bnsp.nl/lidmaatschap/

Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Wesselink - j.wesselink@elba-rec.nl

{{answer_vqKl8TeTBRtf}}, help ons bij het vinden van nog meer deelnemers voor deze summerschool en deel het in je netwerk:
Ga naar de site